Bonita

Hier staan honden die op zoek zijn naar een nieuw huis.

Moderators: evelien, Bordeauxdogherplaatsing

Bonita

Berichtdoor Karin » 19 mei 2007 20:24

Naam: Bonita


Rasgroep: Dogachtigen en Berghonden
Ras: Bordeaux Dog
Leeftijd: Volwassen
Geslacht: Teef
Kleur: Rood


Kan bij andere honden: Ja
Kan bij Katten: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan alleen thuis zijn: Nee
Kan mee in de auto: Onbekend


Omschrijving:

In haar nog korte leventje heeft Bonita al meerdere bazen gehad. Drie wel te verstaan, en nu dan het asiel. Ondanks dat meerdere mensen haar in huis hebben gehad, is er verder erg weinig met haar gedaan, waardoor veel dingen Bonita vreemd zijn. Ook qua opvoeding is er weinig in haar geïnvesteerd, waardoor ze nu tegen bepaalde zaken aan loopt. Het heeft Bonita dus alles behalve mee gezeten, het afgelopen jaar.

In huis woonde ze samen met een andere reu, waar ze regelmatig mee overhoop kon liggen. Hier in het asiel heeft ze inmiddels kennis gemaakt met heel veel verschillende andere honden, waar ze allemaal vriendschap mee gesloten heeft. In huis zal het wellicht ook aan de begeleiding liggen, wat betreft het gedrag tussen de twee honden.

Zoals eerder vermeld heeft Bonita maar weinig mee gekregen qua opvoeding. Zaken zoals alleen thuis blijven en zindelijkheid zullen dan ook nog goed begeleid moeten worden. Bonita kan het ook niet helpen dat ze er nog niet veel van begrepen heeft, neemt u het haar alstublieft niet kwalijk.

Voor Bonita zijn wij op zoek naar een rustige, vriendelijke baas, die haar opnieuw kan begeleiden. Bonita kan nog wat moeite hebben met vreemde situaties en vreemde mensen, waardoor een positieve training zeker niet onverstandig zou zijn. Een baas die in en om huis veel in haar kan investeren, want zij is het zeker waard!

Afbeelding

St.Haags.Dierencentrum.HDC
Lozerlaan 595
2544 MC DEN HAAG-ZH
Telefoon: 070 366 18 06

http://www.dierenasiels.com/specshond.cfm?id=127745
Karin
Elite Lid
Elite Lid
 
Berichten: 2349
Geregistreerd: 16 jun 2004 22:11

Keer terug naar Herplaatsing

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron